TL;DR: Този преносим уред за затопляне на ръце във формата на яйце

...
TL;DR: Този преносим уред за затопляне на ръце във формата на яйце
Коментари Харесай

Бъдете топли през целия сезон с това яйце за затопляне на ръце, само $28 за ограничен период от време!

TL;DR:  Този преносим апарат за стопляне на ръце във формата на яйце може да ви държи печени тази зима и в този момент се продава единствено за $27,99 (общ. $39), когато поръчате до 14 януари!

Въпреки че сме в разгара на зимата, значимо е да сме заети и да излизаме на чист въздух и малко витамин D, доколкото е допустимо. Разбираемо е да желаете да се скриете на топло на закрито (все отново е сезон на зимен сън!), изключително в случай че общоприетата ви зимна екипировка към този момент не ви оказва помощ.

Така че, за какво да не добавите аксесоар за софтуерни разбирания към вашите потребности навън? Тази портативна яйцевидна грейка за ръце е направена да поддържа тези числа топли и се продава единствено за $27,99 (общ. $39) до 14 януари!

Тази дребна джаджа може да се похвали с сходна на яйце форма, която приляга компактно в ръката ви и предлага двустранна топлота, с цел да поддържа пръстите ви топли. Той разполага с акумулаторна батерия от 5000 mAh, която може да се зарежда през USB, което е по-щадящо околната ср...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР